Revesz Balint

Révész BálintRÉVÉSZ Cégcsoport alapítója, tulajdonosa

„A gyorsaság és a precizitás, megbízható műszaki háttér meghatározó szempont a szolgáltatási területünkön, mint a technikai sportokban egyaránt. Sokat dolgozunk, hogy cégcsoportunk a legeredményesebb legyen minden területen, így a motorsportban is. Nagy örömünkre szolgál, hogy 2020 év elején megalapíthattuk a RÉVÉSZ Racing versenycsapatot, amely Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzővel áll rajthoz a 2020-as FIA ETRC Kamion Európa-bajnokságban.”

reveszviktoria

Révész ViktóriaRévész Logisztikai Holding Zrt. Kommunikációs Igazgató

„A technikai sportban az egyik legfontosabb, hogy minden műszaki paraméterben meg tudjuk előzni a versenytársainkat, ugyanis csak is így lehetünk az elsők. Mi is ezt céloztuk meg, amikor versenykamiontól kezdve a csapat logón át a ruházatot terveztük. Az volt a feladat, hogy szebbet, jobbat alkossunk, mint bárki eddig a kamionsportban.”

KN 2021 3

Kiss NorbiHáromszoros Európa-bajnok, Európa-bajnoki bronzérmes kamionversenyző

„Nagyon örülök és büszke vagyok, hogy létre jött ez az új magyar csapat a RÉVÉSZ Racing. Különösen boldog vagyok, hogy egy ilyen ikonikus vállalat karolt fel bennünket, mint a RÉVÉSZ Cégcsoport. Úgy érzem, egy picit hazatalált és otthonra lelt a kamionsport Magyarországon és mindent megteszünk, hogy harcban legyünk egy új magyar Európa-bajnoki címért.”

team1

Kozák Attila

ügyvezető, csapatvezető

team1

Maczkó Gábor

műszaki igazgató

team1

Bakó Csaba

versenymérnök

team1

Keczán István

főkonstruktőr

team1

Papp Zsolt

műszaki vezető

team1

Róka Sándor

műszaki vezető

team1

Papp Márió

versenykamion szerelő

team1

Gál Imre

versenykamion szerelő

team1

Kardinál Imre

Projekt manager-helyettes

team1

Szőllősi Mihály

Projekt manager-helyettes

team1

Molnár Vivien

pénzügyi vezető