Közösségi iránymutatásaink

Kik vagyunk:


Mi vagyunk a RÉVÉSZ Racing, egy magyarországi kamion versenycsapat, amely a FIA ETRC Kamionos Európa-bajnokságában versenyez. Versenyző, mérnök és főtervező, menedzserek és koordinátorok, mechanikai és marketing szakemberek, technikusok vagyunk, akiknek célja, hogy a csapatunk a legjobb eredményt érje el minden versenyen. Elszántak vagyunk az előttünk álló kihívásokkal szemben és mindent megteszünk a csapatért, egymásért. FIA ETRC Kamionos Európa-bajnokság megnyerésére irányuló célunk megtörhetetlen.


Küldetésünk:


Minden pillanatban elszánt, győzni akaró versenyzést nyújtunk a kamion versenysport rajongói számára - függetlenül attól, melyik országból érkezik. Célunk egy közösség fenntartása, ahol megoszthatja szenvedélyét velünk, mellettünk a versenypálya lelátóin vagy a médiák előtt. Itt Magyarországon és a nagyvilágban több százezer rajongó közösséget az elérhető legjobb eredményekkel szolgáljuk ki, velük együtt szenvedélyesen szurkolunk. Bárhová utazunk versenyezni, mi azt szeretnénk, hogy ott állj velünk és örüljünk együtt a sikereinknek.


Amit kérünk:


Arra kérjük a felhasználókat, barátainkat, hogy ne tegyenek közzé olyan tartalmat, amely a „Mi nem akarunk” kategóriába tartozik. Mi mindig törekszünk arra, hogy pozitív irányba tereljük a hozzászólásaitokat és mindeközben tiszteletben tartjuk nézeteiteket és arra kérünk, hogy ti is tartsátok tiszteletben csapatunkat, egymást és egymás nézeteit. Nagyra értékeljük, ha segítesz nekünk abban, hogy házirendünkkel összhangban szurkolsz nekünk és mondod el a véleményed bármilyen fórumon.

 


Közösségünk:


Valamennyi digitális platformon keresztül szorosan figyelemmel kísérjük a közösségi médiában minket követő szurkolóinkat, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy csatornáinkon az interakció és az elkötelezettség összhangban álljon küldetésünkkel.

 


Amitől elzárkózunk:


Sértő, fenyegető, rágalmazó hozzászólások vagy megjegyzések inkorrekt magatartás a versenypályán és a pályán kívül. Ha a megjegyzések vagy hozzászólások a fenti kategóriák valamelyikébe tartoznak, megtesszük a megfelelő lépéseket - akár a hozzászólások vagy megjegyzések eltávolítását, akár a fiók vagy csatorna blokkolását.